Hellbreach: Vegas A Yeni Dalga Tabanlı Online Indie FPS’dir

Left 4 Dead veya Back 4 Blood gibi 4 oyunculu zombi nişancı oyunlarına aşina mısınız? Ya da daha spesifik olarak, Call Of Duty’nin zombi modlarına? Bu oyunlar, arkadaşlarınızla birlikte dalga dalga zombileri öldürmenin eğlenceli deneyimini sunmaya çalışır. Bugün ise yine 1 ila 4 oyunculu bir zombi nişancı oyunu olan Hellbreach: Vegas‘a bakacağız. Hellbreach: Vegas’ın ne kadar keyifli olduğunu ve canlı yayınlar için ne kadar uygun olduğunu konuşalım.



Elinizden geldiğince savaşın

Hellbreach: Vegas, hem tek başına hem de en fazla 4 oyuncuyla oynanabilen dalga bazlı bir FPS oyunudur. Call Of Duty Zombies’de olduğu gibi, Hellbreach: Vegas’ta da dalga dalga zombilerle savaşacaksınız.

Silah kullanımı, grafikler ve oyun modları Hellbreach: Vegas’ta iyi çalışıyor. Bu türü sevenler için eğlenceli ve tatmin edici bir oyun. Hellbreach: Vegas’ı arkadaşlarınızla veya tek başınıza zombileri vurmak için kolaylıkla tercih edebilirsiniz.

Tabii ki, piyasada birçok zombi nişancı oyunu olduğunu ve neden Hellbreach: Vegas’ı seçmeniz gerektiğini sorabilirsiniz. Bu soruya cevabım elmas kadar net değil. Hellbreach: Vegas, oyun sektöründe sadece başka bir zombi nişancı oyunu. Oyunun yaptığı çok özel şeyler yok. Ancak oyunu daha zor veya eğlenceli hale getiren “nightmare” veya “royale” gibi bazı oyun modları sayesinde, başka bir zombi nişancı oyunu denemek istiyorsanız Hellbreach: Vegas sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.

Canlı yayınlar açısından bakıldığında, Hellbreach: Vegas canlı yayın için mükemmel bir seçim olabilir. Oyun çalışırken ve eğlenceli canlı yayınlar oluşturmanıza yardımcı olurken, eğlenceli anlar yaratmanıza yardımcı olabilecek bir arkadaş grubunuz varsa, Hellbreach: Vegas oynarken harika zaman geçireceksiniz.

Hayatta kalabildiğiniz kadar kalın

Hellbreach: Vegas’ı tek başınıza oynayabilseniz de, tek oyunculu odaklı bir oyun değildir. Bu da hikâye modu görmeyeceğiniz anlamına gelir. Bu tür genellikle hikâye moduna sahip olmadığından bu büyük bir sorun değil, ancak eğer kampanya modu oyuncusuysanız, Hellbreach: Vegas sizin oyununuz değil.

Tekrar oynanabilirlik açısından, çok oyunculu bir zombi nişancı oyunu olarak Hellbreach: Vegas, hayal edebileceğiniz kadar tekrar oynanabilir. Her zaman yeni bir tur oynamak için açabilirsiniz. Ayrıca seviyenizi yükseltebileceğiniz veya karakterinizi özelleştirebileceğiniz bir kariyer ekranı da var. Hellbreach: Vegas, tekrar oynanabilirlik açısından mükemmeldir.

Hellbreach: Vegas performans açısından da işini yapıyor. PC’de test ettim ve birkaç hata olmasına rağmen oyunu engelleyecek sorunlarla karşılaşmadım. Bu yüzden Hellbreach: Vegas’ın size sorun çıkaracağını düşünmüyorum.



STREAMER SCORE


Oh hi there 👋

Sign up to receive awesome content in your inbox!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Hellbreach: Vegas (PC) - 2024
Overall
3.5
  • Performans
  • İzleyici Katılımı
  • Yayımlanabilirlik
  • Tekrar Oynanabilirlik
Sending
User Review
0 (0 votes)

Summary

Hellbreach: Vegas, hem tek başına hem de en fazla 4 oyuncuyla oynanabilen bir FPS zombi nişancı oyunudur. Oyun, diğer zombi nişancı oyunlarından farklılaşan özel oynanış öğeleri sunmasa da, bu türü sevenler için hâlâ eğlenceli ve oynanabilir bir oyundur.

Yazılarında, videolarında ve yayınlarında oyunlar/oyun sektörü hakkında konuşmayı ve analiz etmeyi seven bir oyuncu !

SHARE:
Subscribe
Bildir
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments