Age Of Defense: Mağara adamları arasında savunmalarınızı hazırların

Plants vs. Zombies, Orcs Must Die, or Bloons TD gibi kule savunma oyunları, her zaman en sevilen oyun türlerinden biri olmuştur. Savunmanızı inşa edin, kendinizi güçlendirin, düşmanınızın saldırmasını bekleyin ve kulelerinizin yıkılmasına izin vermeyin.

Ve karşınızda bir başka indie kule savunma oyunu örneği: Age Of Defense! Şimdi, Age Of Defense’in canlı yayınlar için ne kadar uygun olduğunu görelim.



Kule savunma ancak mağara adamlarıyla

Age Of Defense, bir kule savunma oyunudur. İlkel çağda, mağara adamlarıyla birlikte kulenizi savunacaksınız. Diğer kule savunma oyunları gibi, askerlerinizi nasıl yerleştireceğinize ve düşmanlarınızı analiz ederek savunmanızı nasıl kuracağınıza karar vereceksiniz.

Kule savunma oyunları popüler ve hem oyuncular hem de yayıncılar tarafından seviliyor olsa da, bu tür oyunlar bazıları için biraz niş kalabilir. Sonuçta, kule savunma oyunları diğer tür strateji oyunlarıdır ve gerçek zamanlı aksiyon sınırlıdır.

Evet, kule savunma oyunları eğlenceli ve canlı yayınlar için uygundur, özellikle de türü seven ve eğlenceli anlar yaratma yeteneğine sahip bir yayıncıysanız. Ancak, gerçek zamanlı aksiyon sistemiyle oynanan oyunları seviyorsanız, başka bir oyun türü aramanız gerekebilir.

Age Of Defense’e tekrar döndüğümüzde, başarılı ve eğlenceli bir indie kule savunma oyunu olduğunu açıkça görebiliriz. Kulenizi savunmak için birçok seçeneğiniz var: Askerler, özel yetenekler, olası yükseltmeler ve tabii ki zorlu düşmanlar.

Eski çağda savaşırken, düşmanlarınıza karşı nasıl bir savunma kuracağınızı seçerken keyifli vakit geçireceksiniz. Oyunun tanımında olduğu gibi, ki bu tanımı çok beğendim: “Büyük kabile. Büyük tehlike! Canavarlar koşar. Canavarlar kabileyi öldürür. Oyuncu savunur. Oyuncu canavarları öldürür.”

Savunma çağına bir de yakından bakın

Bir kule savunma oyunu olarak, Age Of Defense bize nefes kesici bir tek oyunculu hikaye sunmuyor, ancak birçok eğlenceli ara sahne ve keyifli bir tema sunuyor. Oyunda her yerde eski çağ temasını görebilirsiniz. Menü ekranından düşmanlara, düşmanlardan özel yeteneklerinize kadar her şey bu temayı yansıtıyor. Bu oyun, size derinlemesine bir hikaye kampanyası sunmayı amaçlamasa da, temayı ve oyunun mizahını gerçekten çok beğendim. Sanat ve sesler mükemmel bir şekilde hazırlanmış.

Yeniden oynanabilirlik açısından, Age Of Defense diğer kule savunma oyunları kadar yeniden oynanabilir. Oyunun ana seviyeleri, oynayışınıza bağlı olarak size 5-10 saat eğlence sunacaktır. Ayrıca, her yeni oyunda farklı savunma düzenleri deneyebilirsiniz. Bir indie kule savunma oyunu olarak, Age Of Defense canlı yayınlar için yeterli içeriği sunuyor.

Age Of Defense’in Steam üzerindeki PC versiyonunu test ettim ve genellikle mükemmel çalışıyor. Menülerin düşük kare hızında çalışmasına rağmen, oynanış bundan etkilenmiyor ve size akıcı bir oyun deneyimi sunuyor. Genel olarak küçük sorunlar mevcut, ancak geliştiricilerin oyunu sık sık güncellediğini gördüğümden, Age Of Defense’in size bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum.



STREAMER SCORE


Oh hi there 👋

Sign up to receive awesome content in your inbox!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Overall
3.5
  • Performans
  • Yayımlanabilirlik
  • İzleyici Katılımı
  • Tekrar Oynanabilirlik
Sending
User Review
0 (0 votes)

Summary

Age Of Defense, başka bir bağımsız kule savunma oyunu ve bize ilginç mizahi temayla birleştirilmiş keyifli bir stratejik oynanış sunuyor. Bu türün hayranıysanız hayal kırıklığına uğramayacaksınız.

Yazılarında, videolarında ve yayınlarında oyunlar/oyun sektörü hakkında konuşmayı ve analiz etmeyi seven bir oyuncu !

SHARE:
Subscribe
Bildir
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments